Menu Sluiten

Contact

Welkom bij de contactpagina van Happy Snacks on the Road! Heb je een vraag, wil je een evenement plannen of ben je gewoon op zoek naar de perfecte snack voor jouw gelegenheid? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier hieronder of stuur ons een e-mail naar info@happysnacks.nl. Bij Happy Snacks on the Road streven we ernaar om jouw culinaire wensen te vervullen en je te voorzien van de lekkerste hapjes voor elke gelegenheid.

Wij maken het gemakkelijk voor jou om met ons in contact te komen. Of je nu een vraag hebt over ons menu, beschikbaarheid voor een feest of een speciaal verzoek hebt voor jouw cateringbehoeften, wij staan klaar om jouw bericht te ontvangen en jou te helpen bij het plannen van een onvergetelijke culinaire ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail of bel ons (+31 (0)6 31 48 52 09 48) en laat ons weten hoe we jouw evenement of feest kunnen transformeren met de heerlijke smaken van Happy Snacks on the Road. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen iets speciaals te creƫren!