Menu Sluiten

Over ons

Welkom bij Happy Snacks on the Road, waar Marc en Brenda een glimlach serveren met elke hap! Sinds 1996 zijn wij actief in de wereld van heerlijke snacks en knapperige frietjes. Onze passie voor lekker eten en uitstekende service is de drijvende kracht achter onze foodtruck, en we zetten ons elke dag in om onze klanten blij te maken met onze smaakvolle gerechten.

Marc en Brenda zijn geen onbekenden in de branche. Met meer dan twee decennia aan ervaring weten ze precies hoe ze de smaakpapillen van hun klanten kunnen verwennen. Dat is waarom Happy Snacks on the Road niet zomaar een foodtruck is; het is een culinair avontuur dat je niet wilt missen.

Bij Happy Snacks on the Road hebben we ons eigen unieke karakter kunnen ontwikkelen en een menu samengesteld dat zowel klassieke favorieten als verrassende smaakcombinaties biedt.

Of je nu op zoek bent naar een snelle hap onderweg of de perfecte toevoeging aan je feest of evenement, Marc en Brenda staan klaar om je te verwelkomen bij Happy Snacks on the Road. Laat ons je meenemen op een smaakvolle reis die al je zintuigen prikkelt en je hart verovert met elke hap.

Kom langs bij onze foodtruck en proef de passie en toewijding die Marc en Brenda al meer dan 25 jaar in elke hap stoppen. Happy Snacks on the Road – waar lekker eten en geluk samenkomen!